20130204-170727.jpg

L’Oficina Econòmica i Comercial de l’Ambaixada d’Espanya a Miami ha inclòs els Museus d’Esplugues, Can Tinturé i La Rajoleta, en el pla de visites d’una missió comercial per relacionar arquitectes i periodistes especialitzats en arquitectura i interiorisme americans amb empreses espanyoles del sector ceràmic.

Dilluns, un grup de 13 persones, coordinat per la cap del departament d’Hàbitat de l’Oficina Econòmica i Comercial de Miami, Rocamador Rubio, va realitzar una visita guiada pel Museu Can Tinturé, on s’exposa la col·lecció de rajola de mostra Salvador Miquel, i el Museu de Ceràmica La Rajoleta, construït sobre l’antiga fàbrica de Pujol i Bausis, referent en la producció de rajoles en el període modernista.

Font: Ajuntament d’Esplugues

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.