20130204-172955.jpg

El proper 16 de febrer de 2013 a les 9,45 del matí està prevista la Jornada sobre el PLA D’INCLUSIÓ SOCIAL d’Esplugues de LLobregat a la Baronda.

Va adreçada a entitats, professionals, polítics, tècnics muncipals i persones a títol individual vinculades a la nostra ciutat i que tinguin inquietuds socials, interès en fer aportacions i en col.laborar per fer d’Esplugues una ciutat que sumi esforços.

Després d’elaborar la diagnosis sobre el nivell d’exclusió d’Esplugues ha arribat el moment de trobar-nos en aquesta jornada per a recollir les vostres idees, iniciatives i projectes si cal, que formaran part del Pla d’Inclusió Social d’Esplugues, que implantarem en els propers anys, tenint en compte les necessitats detectades en la diagnosis.

Us adjunto el díptic amb la programació de la jornada i una mostra d’un cartell per si el voleu penjar en un lloc visible de la vostra entitat.

Cal fer inscripció prèvia mitjançant correu electrònic a; aparra@esplugues.cat; o a través dels Punts d’Atenció a la Ciutadania -PAC-; o bé trucant al telèfon 900300 082.

En el moment de la inscripció també caldrà que ens comuniqueu en quin grup de debat voleu participar i facilitar-nos el vostre correu de contacte, ja que us enviarem la síntesis diagnóstica del grup al qual us apunteu.

Desitjant que aquesta trobada sigui molt profitosa i d’interès per tothom, us saluda

SARA FORGAS ÚBEDA

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.