20130205-145339.jpg

En el passat consell de seguretat ciutadana la UBE vam rebre i agraïr els informes del cossos policials que vetllen per la seguretat i la convivència dels ciutadans d’Esplugues; Policia Nacional, Mossos d’Esquadra, i Policia Local.

Amb les informacions rebudes, la UBE felicitàrem als cossos policials per haver satisfet les demandes que des de la Unió de Botiguers hem fet arribar en l’últim semestre. La policia Local ha identificat i retirat vehicles abandonats que restaven aparcament als ciutadans i als clients de les nostres botigues, els mossos han desarticulat la xarxa de falsificadors que distribuïa els bitllets falsos que arrivaben a les nostres botigues, i a més han detingut i conseguit empresonar al ciutadà de Sant Joan Despí responsable de la majoria dels robatoris amb força nocturns dels nostres comerços. Entre d’altres, la Policia Nacional ha detingut i expulsat del pais prop una cinquantena de persones reicidents que delinquien, o perjudicaven la convivència ciutadana.

Font: UBE

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.