iban salvador


La periodista Berta Solanas ha entrevistat aquest matí al President de la UBE, de qui destaquem les següents declaracions.

«Ens preocupa la massificació de Grans Centres Comercials a la comarca. El Baix Llobregat és la comarca amb més centres comercials per habitant d’Espanya.»

«L’arribada d’un Gran Centre Comercial al municipi d’Esplugues requeriria un pacte de noves d’inversions pel comerç, i posar en marxa mesures per no desequilibrar l’actual model comercial. Tenim molta feina a fer amb l’Ajuntament i promotors.»

Sobre la postura de la UBE

La UBE defensem el model de petit comerç urbà de proximitat, per davant de la implantació de Grans Centres Comercials.

No trobem l’avantatge de tenir un nou Centre Comercial a Esplugues, estant ja flanquejats per d’altres recentment inaugurats ben a prop.

La implantació del CC suposarà un important ingrés a les arques municipals. Aquests recursos d’han de posar a disposició d’ajudar a millorar la nostra tradicional trama comercial urbana.

Si finalment el Centre Comercial acaba esdevenint una realitat, haurem de trobar acords amb promotors i administracions per mirar de minimitzar els efectes adversos que puguin esdevenir.

La Unió de Botiguers tenim previst convocar aviat reunions participatives on desitgem compartir la informació disponible, sumar recolzament, i recollir propostes i neguits que traslladarem a la taula de negociació que previsiblement es constituirà amb Ajuntament i promotors.

Avui la Unió de Botiguers i Comerciants d’Esplugues contem amb el suport de Pimec Comerç, qui ens assessora i acompanya davant aquest repte que hem d’afrontar.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.