Hi haurà ‘carpes’ al carrer els dies 6, 7 i 20 d’octubre. Aquests mateixos dies es faran sessions participatives amb els veïns.

L’Ajuntament d’Esplugues ja ha començat a recollir les primeres propostes ciutadanes per al Pla Estratègic Esplugues 2025, full de ruta obert a la participació de tothom per avançar cap a un model de ciutat sostenible, intel·ligent i cohesionada amb l’horitzó de l’any 2025. El 17 i 18 de setembre, coincidint amb la Festa Major de Sant Mateu, es va instal·lar una carpainformativa al carrer i s’ha repartit un qüestionari en forma d’enquesta perquè la ciutadania pogués fer les seves aportacions.

La iniciativa ha despertat l’interès de la ciutadania. Aquest cap de setmana s’han recollit més d’un centenar de propostes. Aquesta ha estat la primera de les accions pensades per obtenir el major nombre possible d’opinions i d’aportacions sobre el futur de la ciutat.

Urnes als PACs i a l’Ajuntament
Actualment, s’han habilitat espais per omplir el qüestionari i dipositar-lo en urnes als dos punts d’atenció a la ciutadania (plaça Santa Magdalena, 24 i rambla Verge de la Mercè, 1) i a l’edifici de la Casa Consistorial (pl. Sta Magdalena, 5).

Enquesta per Internet
A més, s’ha obert un canal de participació i d’informació a Internet www.esplugues2025.cat, que també permet fer les aportacions on line, i amb el proper número d’EL PONT es repartirà el formulari perquè pugui arribar a totes les bústies.

Recorregut pels barris

Durant l’octubre, la carpa visitarà els diferents barris i es faran actes amb la participació i col·laboració de les associacions de veïns i entitats ciutadanes:

Per a veïns de la Plana i Montesa: dijous 6 d’octubre, carpa de 16.30 a 20 h, rambla del Carme. Amb sessió de debat dinamitzada al local de l’Associació de Veïns del barri (c. Dr. Manuel Riera, 93) a les 19 h.

• Per a veïns de Can Vidalet i Can Clota: divendres 7 d’octubre, carpa de 16.30 a 20 h, rambla Verge de la Mercè. Amb sessió de debat dinamitzada a l’Edifici Cadí (rambla V. de la Mercè, 57) a les 19 h.

• Per a veïns del Centre, el Gall, la Mallola, la Miranda, Finestrelles i Ciutat Diagonal: dijous 20 d’octubre, carpa de 16.30 a 20 h, jardins del Casal de Cultura R. Brillas. A les 19 h, sessió de debat dinamitzada al Casal de Cultura R. Brillas.

A les sessions de debat hi pot assistir la ciutadania en general i les persones que pertanyen a les associacions de veïns i a entitats ciutadanes. Cal confirmar assistència a participacio@esplugues.cat.

• Xat amb l’alcaldessa: dilluns 24 d’octubre, de 6 a 8 de la tarda, tindrà lloc una sessió de xat amb l’alcaldessa, Pilar Díaz, sobre el Pla Estratègic. Per participar-hi, caldrà entrar a www.esplugues2025.cat.

Font: www.esplugues.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.