Segona edició de les sessions de suport psicològic a la recerca de feina

Segona edició de les sessions de suport psicològic a la recerca de feinaLa segona edició de la iniciativa ‘Els divendres al CRL’ s’ha programat des del 17 de febrer al 30 de març. Atenent a la vulnerabilitat que suposa estar a l’atur en l’actual context econòmic, cada divendres, a la planta baixa de l’edifici Puig Coca (Petit Parc de l’Amistat s/n), de 10 a 11.30 hores, es desenvoluparan les sessions grupals de suport psicològic a la recerca de feina, consistents en tècniques de relaxació, activitat imaginària i altres tècniques psicocorporals, que tenen com a objectiu oferir a les persones en situació d’atur un reforç mitjançant el desenvolupament dels recursos personals propis.

El període d’inscripcions ja està obert. Les persones interessades a participar-hi poden telefonar al 93 372 04 16 o bé enviar un missatge a l’adreça de correu electrònic ocupacio@esplugues.cat. [esplugues.cat]

 
 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.