Hasta que cante el Gallo, la marató musical per recollir aliments

L’entitat Gent Constructiva organitzà el passat 4 de desembre al parc Pou d’en Félix una jornada benéficomusical que contribuí a paliar en part el déficit que el Banc d’Aliments, representat a Esplugues per Càrites, Creu Roja i l’Associació Cristina Vida, està patint ens aquests temps tan difícils. Actualment el Banc atén a centenars de famílies

El director de l’acte, Francisco Cozar ens diu: «Hem d’agraïr a tota la gent que s’ha volcat solidàriament amb la causa duent aliments i joguines, a les entitats que han asistit i actuat, a les que s’han implicat com les AVV de la Plana, el Gall, Can Clota, Centre i Can Vidalet, als comerços que han estat els nostres punts de recollida durant tot aquest mes, i també molt especialment als companys del CANVIROCK i Auténtico.es, amb qui ja col·laboràvem en els seus projectes i que, sense dubtar-ho, han vingut en bloc per donar suport a l’acte amb les seves actuacions, així com a les families d’Esplugues que han contribuït a costejar la jornada amb les seves donacions.»

La jornada tingué dues parts, al matí diverses entitats i associacions de veïns feren presencia i actuaren en l’escenari que la organització havia disposar, i a la tarda actuaren grups renombrats com Los Olvidados, Humarea, Goar Cikatriz, Agnés de Lilith, Malditos Bastardos, Sorry Mamma, El Pájaro Loco, Diagnóstico Canalla, Dais Rock, NU-B, Metadona POP y el poeta Paco Serrano.

Las jornada acabà omplint un cotxe i una furgoneta amb aliments i joguines.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.