REUNIONS SOBRE L’APORTACIÓ ECONÒMICA SUPRIMIDA

20120427-133645.jpg

Hem tingut reunions amb els representants del treballadors de l’Ajuntament per debatre la supressió votada al ple del mes de febrer en relació amb el sou. Val a dir que es va fer la supressió amb els vots en contra de CiU perquè consideràvem incomprensible i d’una despreocupació sorprenent la poca informació que es donava als treballadors i als grups de l’oposició.

Ara veiem que la nostra prevenció era totalment fonamentada a causa de les diferències de criteri entre treballadors i equip de govern, perquè els treballadors han perdut per sempre una part del seu sou.

Creiem que la solució ha de passar per una renegociació global del conveni i llur adequació a la normativa vigent en termes d’incentius.

Hem de llegar una Catalunya justa, amb ànima, capdavantera, culta i amb capacitat d’autogovern.

Font: Àrea de Premsa i Comunicació de CiU

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.