Presentació del Quadern de cultura popular d'Esplugues de Llobregat per a l'àmbit educatiu

Aquest dijous presentem el «Quadern de cultura popular d’Esplugues de Llobregat per a l’àmbit educatiu», el qual portem treballant tantes hores, que va nàixer del pòster que tossudament vam tirar endavant amb la suor de la gent voluntaria, i que en arribar a les escoles el personal educatiu ens va demanar material per treballar-ho, i aquest material és el que presentem dijous a les 19:30h al Casal de Cultura Robert Brillas.

Un quadern on volem fer arribar a les escoles, alumnat i a la població d’Esplugues on trobareu: les Festes, les colles i entitats de cultura popular, les músiques i balls propis d’Esplugues, els instruments tradicionals, història d’Esplugues… Un recull de material i informació amb el què estem segurs que xalarem recordant i, potser per algunes, descobrint parts de la Festa i les colles de la nostra ciutat…

Per a nosaltres seria un plaer que ens acompanyessiu a la presentació, on també presentarem la nova web.

Us esperem!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.