JUNTS: ENS COMPROMETEM A TORNAR AL MODEL DE GESTIÓ DE CASALS D’ESTIU QUE PRIOTITZA LES ENTITATS DEL LLEURE D’ESPLUGUES

El vincle i l’expertesa dels agrupaments escoltes i esplais d’Esplugues són la garantia que la proposta lúdica i educativa és la que necessiten els nens i les nenes que participen dels Casal d’Estiu a Esplugues.

Un servei municipal tan important, necessita del compromís amb el municipi amb una proposta singular i adequada i no d’un servei mancat d’identitat pròpia, industrialitzat i orientat estrictament a l’abaratiment de costos laborals.

El servei municipal de Casals d’Estiu a banda d’assegurar la millor qualitat, ha d’enfortir el teixit social i juvenil del poble i ajudar els joves monitors i monitores en l’adquisició d’experiència laboral i professional.

JUNTS: ENS COMPROMETEM A TORNAR AL MODEL DE GESTIÓ DE CASALS D’ESTIU QUE PRIOTITZA LES ENTITATS DEL LLEURE D’ESPLUGUES

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.