JUNTS: <strong>ENS COMPROMETEM A INVERTIR EL (20%) DE L’IBI QUE PAGUEN LES GRANS I MITJANES SUPERFÍCIES EN LA PROTECCIÓ I LA PROMOCIÓ DEL COMERÇ LOCAL</strong>

La nostra ciutat necessita protegir el comerç local, afeblit per la competència de les grans superfícies i l’irrupció del comerç online i la pròpia proximitat amb Barcelona.

Per a Junts, el comerç local és el cor econòmic d’Esplugues i necessita polítiques públiques i recursos per ajudar-lo en la seva modernització i en la millora de la seva competitivitat.

Aquests són els motius que ens fan impulsar aquesta proposta de redistribució  fiscal perquè el 20% dels impostos que el consistori recapti de les grans i mitjanes superfícies com el centre Comercial Finestrelles s’inverteixi en ajuts al comerç local, singular, de proximitat i que genero nova ocupació, en especial per a joves emprenedors i emprenedores.

Però més enllà de la qüestió econòmica, el comerç també és identitat, paisatge urbà i socialització, per això l’Ajuntament ha d’abandonar la lògica bàsicament recaptatòria per entendre que el comerç és una font de vida i tambñe de cohesió social.

JUNTS: <strong>ENS COMPROMETEM A INVERTIR EL (20%) DE L’IBI QUE PAGUEN LES GRANS I MITJANES SUPERFÍCIES EN LA PROTECCIÓ I LA PROMOCIÓ DEL COMERÇ LOCAL</strong>

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.