JUNTS: <strong>PER LA CONVIVÈNCIA I LA SEGURETAT</strong>

Volem que els ciutadans i les ciutadanes d’Esplugues se sentin més segurs. Però no volem reduir el debat a una qüestió de comisaries i més. policies. Això és el que vol la ultradreta espanyola.

És necessari que la policia local atengui els ciutadans en unes dependències més modernes, també més efectius i millor qualificats, però tot això no és suficient.

A Junts ens comprometem amb l’impuls d’un model de seguretat a Esplugues que aposti per l’aliança amb els veïns i les veïnes des d’una lògica de comunitària, incorporant requeriments socials com la perspectiva de gènere i les noves realitats culturals i socials.

A Junts apostem per la millora del civisme i la convivència assegurant els drets però també exigint responsabilitat en relació a l’espai públic.

Per això impulsarem un Pla de Seguretat municipal que integri el valor de convivència i el respecte, incorpori el conjunt del teixit social i modernitzi el paper i l’autoritat dels agents de la nostra policia local.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.