JUNTS: <strong>PER UNA ADMINISTRACIÓ ÀGIL PERÒ SOBRETOT FÀCIL I CLARA</strong>

La burocratització de l’administració és una font de pobresa, exclusió i manca de competitivitat. La manca d’agilitat i la manca de cleredat compliquen l’obligada relació dels ciutadans i les ciutadanes amb l’Ajuntament.

A Junts per Catalunya a més, volem que sigui clara. Molts veïns i veïnes tenen dificultats per entendre el que volen dir quan se’ns dirigeixen per escrit. El procés de digitalització, i la irrupció de la cita prèvia l l’administració anomenada del PDF, ens allunyen i ens incomoden.

Volem una administració que es relacioni amb els ciutadans d’una manera àgil, clara i fàcil i hop farem destinant personal especialitzat i recursos a l’assessorament de persones,  que complementin mi millori en matèria de tràmits la feina dels Punts d’Informació municipal.

A la vegada que assegurarem que tots els tràmits municipals també tenen la possibilitat de realitzar-se de manera presencial per aquells ciutadna si ciutadanes que ho necessitin.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.