JUNTS: <strong>HABITATGE PÚBLIC I CLÀUSULA D’ARRELAMENT</strong>

Assistim amb tristor a la paradoxa que mentre els nostres fills han de marxar d’Esplugues perquè els preus de l’habitatge no els pèrmeten quedar-s’hi, la ciutat es troba en ple procés de creixement que incrementarà en unes 8000 persones el nombre d’habitants d’Esplugues.

L’Ajuntament ha estat poc valent a l’hora d’apostar per la creació d’habitatge de protecció oficial tant de lloguer com de propietat. On són els habitatges que contemplava la construcció del nou mercat de la Plana, altrament anomenat Lidl? La resposta és tant fàcil com inquietant: enlloc.

A Junts ens proposem revertir aquesta paradoxa perquè els fills d’Esplugues tinguin l’oportunitat d’emancipar-se sense perdre el vincle amb el municipi on han crescut i els agrada viure-hi.

Activarem una gran partida pressupostària d’ajut al lloguer per a joves i incorporarem en els concursos per accedir a un habitatge públic, una clàusula d’arrelament que valori els anys d’empadronament al municipi.

JUNTS: <strong>HABITATGE PÚBLIC I CLÀUSULA D’ARRELAMENT</strong>

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.