JUNTS: IMPULSAREM UN ACORD DE CIUTAT PEL CATALÀ I LA CULTURA CATALANA

El Baix Llobregat i el conjunt de l’Àrea Metropolitana de Barcelona és on la nostra llengua i la nostra cultura han experimentat un retrocés més evident.

A Junts estem convençuts que des de l’Ajuntament és pot fer molt més per protegir el català i la vitalitat de la nostra cultura com el nervi de la nació, i eina d’integració i cohesió de la diversitat al nostre país.

Impulsarem un acord entre l’Ajuntament i les entitats culturals, socials, esportives, juvenils i comercials per a impulsar l’ús social de la nostra llengua. Un acord que es comprometi a que veritablement esdevingui llengua vehicular i útil on ara no se la percep d’aquesta manera.

No ens podem conformar amb la tenaç i necessària activitat del Consorci per a la Normalització Lingüística, cal un compromís de ciutat, plural i transversal, liderat per l’Ajuntament i que gaudeixi del consens del teixit associatiu i la implicació de la ciutadania.

JUNTS: IMPULSAREM UN ACORD DE CIUTAT PEL CATALÀ I LA CULTURA CATALANA

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.