Oberta una línia d'ajuda per iniciar una activitat econòmica

La subvenció permet cobrir despeses de fins a 5.000 euros.

L’Ajuntament d’Esplugues ha posat en marxa un nou ajut per subvencionar l’inici d’una activitat econòmica al municipi i l’ocupació per compte propi.

Els ajuts van dirigits, d’una banda, a les persones que han iniciat una activitat econòmica per compte propi, amb domicili fiscal o centre de treball a Esplugues, des de l’1 de gener del 2022.

També se’n poden beneficiar les persones que prèviament estaven a l’atur i que han formalitzat en règim d’autònom una iniciativa emprenedora, individual o societària, durant els darrers 12 mesos, sempre que estiguin empadronades a Esplugues, o bé tinguin domiciliada l’activitat al municipi.

L’import de l’ajuda és de fins a 5.000 euros per subvencionar despeses com els primers mesos de lloguer, la quota RETA fins als primers 12 mesos o la taxa i limpost municipals per inici d’activitat. El termini per presentar sol·licitud, que s’ha de fer de forma telemàtica a la Seu Electrònica de l’Ajuntament, és obert fins al 30 de novembre o quan s’esgoti el pressupost.

Més informació i com sol·licitar la subvenció a https://economiatreball.esplugues.cat/wp-content/uploads/2022/05/Fitxa-web-Ajut-Autoocupacio.pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.