Nestlé Espanya converteix la seva oficina central en un Smart Campus

Ha equipat les oficines d’Esplugues de Llobregat (Barcelona) amb la tecnologia més avançada, habilitant nous espais que faciliten la col·laboració i el treball en equip.

Nestlé España ha transformat les oficines de la seu central a Esplugues de Llobregat (Barcelona) equipant-les amb la tecnologia més avançada i habilitant nous espais que generen un clima que anima a socialitzar, facilita la col·laboració i el treball en equip.

Aquesta iniciativa respon al canvi en la manera de treballar que s’ha generat des de la pandèmia, una combinació del treball presencial amb el teletreball, en què conviuen reunions presencials amb les en línia o fins i tot mixtes. Això fa que les jornades presencials siguin clau per reforçar i enriquir les relacions entre la plantilla, argumenta la companyia.

«Hem transformat les nostres oficines centrals en un Smart Campus, un espai de treball que potenciï al màxim la creativitat i les relacions socials, aportant un gran valor afegit respecte a la forma de treballar en línia, que, tenint molts avantatges, hem comprovat que genera, alhora, un cert aïllament de les persones i limita la interacció dels equips. Incorporar elements lúdics i diverses zones polivalents de col·laboració ha d’acompanyar el canvi cultural dels nostres equips al nou escenari de treball híbrid», explica Delia Martínez, directora de Recursos Humans de Nestlé Espanya.

QUATRE ZONES
En concret, el nou espai consta de quatre zones:

1.- Social Area, connectada a una gran terrassa exterior on els empleats podran relaxar-se a còmodes sofàs, compartir un cafè, però també gaudir d’una
partida de ping-pong, billar, futbolí i fins i tot jugar a un videojoc a la consola.

2.- Sala de meditació amb capacitat per a sis persones.

3.- Coworking, amb espais col·laboratius per realitzar reunions més informals i disteses.

4.- Sala multifuncional amb mobiliari versàtil per adaptar-lo a qualsevol tipus de reunió.

A més, destaquen sales com el Think Tank o ‘tanc de pensar’ ideat per donar curs a la creativitat; o el Garage Lab, on els equips internacionals del Global IT Hub de la companyia ubicats a Barcelona podran mostrar i provar els prototips de les innovacions en què estiguin treballant com a projectes amb Realitat Virtual, Intel·ligència Artificial i altres noves tecnologies.

D’altra banda, Nestlé Market, l’establiment obert al públic que ofereix tots els productes de l’empresa, també ubicat a les oficines centrals, s’ha renovat per convertir-se en un showroom de sostenibilitat. Així, doncs, el nou espai mostra, amb exemples, els compromisos adquirits per la multinacional en matèria de sostenibilitat i com les marques aconsegueixen que els seus productes siguin més curosos amb el medi ambient.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.