Esplugues inaugura el renovat Espai Jove Remolí

L’obra del centre ha suposat una despesa de 130.000 euros i compta amb cuina, mòduls de reunió i una aula informatitzada nova

Esplugues de Llobregat ha renovat l’Espai Jove Remolí, un dels dos espais municipals que dóna servei als joves del municipi. Des d’aquest 27 de febrer ja està disponible aquesta nova instal·lació que ha estat inaugurada per l’alcaldessa, i el regidor de joventut.

La renovació ha permès dotar l’equipament de nous equips per a l’aula tecnològica, una cuina que acollirà tallers per aprendre a cuinar, dos mòduls nous per a un màxim de 4 persones i la millora del terra.

En total, s’han invertit uns 130.000 euros en la renovació del centre juvenil.

L’Espai Jove es va inaugurar el 2006 i durant 16 anys ha donat servei als joves del municipi entre 12 i 35 anys com a punt d’informació juvenil, espai de trobada i jocs, estudi i tallers entre altres funcions.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.