Obert el termini de sol·licituds de subvencions per entitats

L’Ajuntament d’Esplugues informa que ja s’han aprovat les bases que regulen l’atorgament de les subvencions a les entitats per a l’any 2012. Com cada any, el procediment per a la concessió de les subvencions es tramita en règim de concurrència pública, mitjançant la convocatòria de concurs públic, havent un únic període de sol·licituds de subvenció.

El període de presentació de sol·licituds ja està obert i el termini finalitzarà el 31 de març de 2012. Les entitats interessades poden accedir a les bases i documents per sol·licitar subvencions entrant a l’apartat Espai d’Entitats de la Seu Electrònica.[Esplugues.cat]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.