La Favb engega un servei per lluitar contra els desnonaments

T’està afectant la situació de crisi econòmica i tens problemes per pagar la hipoteca?  O bé estàs vivint de lloguer i tens dificultats per arribar a pagar-lo cada mes?

Si és el teu cas, MOU-TE  i CONTACTA amb nosaltres el més aviat possible per fer front a la greu problemàtica de les execucions hipotecàries i els desnonaments que afecten milers de famílies a la nostra ciutat.

Per això, la Federació de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB) amb la col·laboració de la Plataforma de Afectados por la Hipoteca (PAH) i L’Observatori DESC, posa en marxa el nou servei contra els desnonaments que consisteix en donar suport i assessorament a tots els afectats per execucions hipotecàries i desnonaments per impagament de les quotes hipotecàries o del lloguer. [favb.cat]

Vine a la FAVB,  c/Obradors 8 de Barcelona, i t’atendrem

Horari: dimecres de 16.00 a 20.00 hores i dijous de 10.00 a 14.00 hores

Telèfon: 93 412 76 00 (Montse)

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.