Comença en període de proves la velocitat variable en els accessos sud de Barcelona

Comença en període de proves la velocitat variable en els accessos sud de BarcelonaEsplugues de Llobregat (Barcelona), 23 ena (EFE).- A primera hora d’aquest matí ha entrat en funcionament en període de proves el sistema de velocitat variable en l’AP-7, AP-2 i B-23 en el tram que va des de Martorell fins a Barcelona passant per Molins de Rei, segons han informat fonts del Servei Català del Trànsit (SCT).

La velocitat variable es provarà entre les 06.00 i les 22.00 hores de dilluns a divendres, i durant aquesta primera setmana no se sancionarà als conductors que no respectin la velocitat establerta en cada tram.

Està previst que a partir de la setmana propera el sistema ja estigui operatiu i funcioni amb totes les seves conseqüències.

A primera hora del matí ja funcionaven els panells lluminosos que regulen la velocitat, que a partir de Molins de Rei es rebaixava a 60 quilòmetres per hora i fins i tot menys a causa de la congestió característica d’aquesta hora del matí.

Alguns dels usuaris habituals d’aquestes vies consideren que la mesura dificulta el tràfic.

És el cas de Raquel Azorín, veïna de Martorell, que assegura que «aquest tram de l’autopista té molta circulació, has d’anar molt pendent de la carretera i si ara també hem d’anar pendents dels panells doncs tindrem problemes».

Aquesta conductora considera que «seria millor que rebaixessin el límit de velocitat de la via, però que sempre anés la mateixa».

Un altre usuari, Antonio García, creu que «la finalitat és recaptar diners, que fa falta» i creu que «és una dificultat més per als conductors que hem d’anar pendents a cada moment de la velocitat a la qual cal circular».

EFE

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.