Resultat d'imatges de casal d'estiu

Enguany, les preinscripcions per als casals d’estiu per a infants (de 3 a 12 anys) i per als casals de joves (de 12 a 16 anys) s’avancen a la primera setmana d’abril. Del dilluns 3 al divendres 7 es podran omplir formularis al web o al següents esplais, de 16 a 19 hores: Espluga Viva (per fer el casal a l’Escola Isidre Martí), Espurnes (Folch i Torres, Gras Soler o Casal Jove R. Brillas) i P. Cases-Can Vidalet (Joan Maragall, Prat de la Riba o Casal Jove Remolí). L’oferta total és de 530 places per a infants i de 48 per a joves.

Per a les preinscripcions no es tindrà en compte el moment d’efectuar la petició. A la setmana següent es publicarà la llista amb el dia i hora de les inscripcions, que es faran del 18 al 28 d’abril. Els casals es faran a partir del 26 de juny.

La publicació ‘Espluestiu’, que podeu veure en aquest enllaç i que es distribuirà properament per totes les bústies, recull a més l’oferta, entre d’altres, dels casals i campus esportius, de l’Escola de Música i de Ceràmica, dels esplais i dels ajuts econòmics per a famílies amb pocs ingressos.

Font: www.esplugues.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.