C7b_7CbXgAADmPM

Aquest any la prova és més inclusiva, ja que inclou la participació d’infants amb discapacitat. El 24 d’abril comencen les inscripcions.
La 7a Cursa Solidària d’Esplugues ja té data: es farà el diumenge 21 de maig.La Cursa és una oportunitat de córrer per la infància a Esplugues i les inscripcions per poder participar-hi s’obriran el 24 d’abril, fins al 17 de maig.
Com a novetat d’aquest any, la Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues – Hospital Sant Joan de Déu incorpora la categoria de nens i nenes amb discapacitat a la Mini Cursa i la Cursa Promoció. El recorregut es manté igual que el de l’any passat, amb la sortida al carrer Alegria i l’arribada a la plaça Catalunya. També es mantenen les diferents proves, segons les edats: Cursa Mini (850 metres)nascuts entre el 2007 i el 2010, Cursa Promoció (1.200 m) per a nascuts entre el 2001 i el 2006, i Cursa Solidària (5.000 m) per a nascuts l’any 2000 o anteriors.

Com cada any, els beneficis seran destinats a l’Hospital Sant Joan de Déu, concretament al seu programa Hospital Amic, que s’ocupa de pal·liar els efectes de l’hospitalització en els infants i de fer agradable la seva estada i la de la seva família a l’hospital. La iniciativa pretén cada any superar el nombre de participants, que l’any passat va superar la xifra de 1.500. La Cursa Solidària coincideix aquest any amb la commemoració del 150è aniversari de l’Hospital Sant Joan de Déu.
Aquest any, podreu seguir les comunicacions a les xarxes socials amb el hashtag #CursaEsplugues.
Voluntaris a la Cursa.
La Cursa també la fan possible les persones voluntàries que ajuden en tasques d’organització. En aquesta edició, estaran coordinades per l’entitat Associació Esportiva Penya Esplugues, de futbol sala. Els voluntaris i voluntàries es poden inscriure a través d’aquest formulari web.
Per a més informació i inscripcions, podeu consultar la web de la Cursa: http://www.cursasolidariaesplugues.cat/
També es pot fer la inscripció de forma presencial als centres esportius municipals:

CEM Les Moreres – (de dilluns a divendres, de 17.30 a 22 h, dissabte de 9 a 20 h. Telèfon: 93 473 18 99)
CEM La Plana – (de dilluns a divendres, de 9 a 21 h, dissabte, de 9 a 20 h. Telèfon: 93 480 27 18)

Font: www.esplugues.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.