[18Març] Manifestació en defensa de Collserola i contra el pla Caufec-Porta BCN. #EspluguesEns adrecem des de la Plataforma No al Pla Caufec-PortaBCN d’Esplugues de Llobregat per comunicar que avui dissabte 18 de març tindrà lloc la jornada de protesta per l’inici d’obres del projecte urbanístic que pretén omplir de ciment la muntanya de Sant Pere Màrtir al Parc Natural de Collserola.

Abans de la manifestació gaudirem d’un concert vermut i una paellada popular a partir de les 13h a la Pista Coberta del Parc Pou d’en Fèlix per fer caliu entre totes i exigir als carrers del poble:

– L’aturada cautelar de les obres del pla Caufec-PortaBCN.

– Obrir una via de diàleg amb l’Ajuntament i les promotores del projecte urbanístic per tal de poder racionalitzar-lo.

– La realització d’una consulta ciutadana i popular sobre la execució del pla Caufec-PortaBCN que permeti a les veïnes i els veïns d’Esplugues que puguin opinar i decidir sobre aquest pla i el futur de la seva ciutat.

Seguim en lluita per aturar un pla urbanístic que considerem especulatiu, nefast pel medi ambient i enormement negatiu pel conjunt de la població d’Esplugues. Des de l’any 1991 no deixem de cridar ‘No al Pla Caufec’ i hem fet possible la idea de que es pot aturar. Ens trobem amb la paradoxa de que la immensa majoria d’allò projectat no troba cap empresa que vulgui assumir-ne la construcció. Si amb els nostres arguments no en tenen prou, la seva pròpia dinàmica especulativa ni tan sols es capaç d’assolir viabilitat empresarial.

El 18 de març ens farem sentir en la defensa de Collserola, el territori i la nostra gent.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.