L'atropellament d'un porc senglar a la C-32 a Esplugues provoca algunes retencions

20140416-155454.jpg

Els fets s’han produït de dos quarts de vuit del matí al quilòmetre 62,7.

Esplugues de Llobregat (ACN).- Un porc senglar ha mort atropellat aquest dimecres al matí a la C-32 a Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat). Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, els fets han tingut lloc poc després de dos quarts de vuit del matí a la sortida de la Ronda de Dalt, concretament al quilòmetre 62,7 de la C-32 al terme municipal d’Esplugues on un turisme ha envestit l’animal. Com a conseqüència del xoc, s’han produït algunes retencions a la C-32 en sentit sud en el moment de la retirada de l’animal, segons ha indicat el Servei Català de Trànsit.

Leer más: http://www.lavanguardia.com/local/baix-llobregat/20140416/54405867768/l-atropellament-d-un-porc-senglar-a-la-c-32-a-esplugues-provoca-algunes-retencions.html#ixzz2z3cDWoVQ
Síguenos en: https://twitter.com/@LaVanguardia | http://facebook.com/LaVanguardia

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.