S'inicien les obres de reparació de la fuita que ha deixat sense seveis d'aigua i llum a l'illa d'Av. de Cornellà amb Eduard Toldrà i Isidre Martí

20140415-194501.jpg

20140415-194512.jpg

20140415-194543.jpg

20140415-194551.jpg

La fuita ha arribat al quadre elèctric del carrer i a provocat l’averia que ha deixat sense aigua i llum als comerços desde Isidre Martí a Eduard Toldrà.

La Policia Local ha arribat en pocs minuts, i els serveis técnics de les companyies d’aigua i llum han iniciat les feines de reparació en quaranta-cinc minuts desde l’avís de la floristeria.

Els comerços temen pel gènere de les càmeres frigorífiques, per les operacions i vendes perdudes, i per no poder baixar les persianes elèctriques.

La Unió de Botiguers ha visitat als comerços afectats i farà seguiment dels treballs de reparació.

Fotos: Albert Comelles, Iban Salvador.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.