L'Ajuntament i la UBCE col·laboren en l'edició del calendari comercial 2012

L'Ajuntament i la UBCE col·laboren en l'edició del calendari comercial 2012[Esplugues.cat]La Regidoria de Promoció Econòmica, Mercats i Comerç i la Unió de Botiguers i Comerciants d’Esplugues (UBCE) han col·laborat en l’edició del calendari comercial de 2012, una eina útil per a l’empresariat i la seva clientela, que permet conèixer els dies festius i les jornades d’obertura especial d’establiments comercials previstes per a l’any vinent, un total de 8 dies festius autoritzats per la Generalitat de Catalunya.

En 2012, els dies festius en què podran obrir els comerços que ho desitgin són el 8  de gener, l’1 de juliol, el 12 d’octubre i els dies 6, 8, 16, 23 i 30 de desembre. També hi consten al calendari les festes locals aprovades pel Ple de l’Ajuntament d’Esplugues: el 28 de maig (segona Pasqua) i el 21 de setembre (Sant Mateu).

El calendari s’ha repartit durant aquesta setmana entre els comerços espluguencs.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.