Junts presenta més de 800 esmenes als Pressupostos de la Generalitat a tot Catalunya

La presentació per tot el territori de les esmenes ha comptat amb la presència dels diferents diputats territorials, alcaldables i caps de llista de Junts

El president del grup parlamentari, Albert Batet, i la portaveu, Mònica Sales, s’han desplaçat per diferents municipis de Catalunya per explicar les més de 800 esmenes que Junts per Catalunya ha fet als pressupostos de la Generalitat. La presentació per tot el territori de les esmenes que presenta Junts per Catalunya ha comptat amb la presència dels diferents diputats territorials, així com diferents alcaldes i caps de llista de Junts per Catalunya. 

A la capital de cada vegueria, Junts ha explicat detalladament les diferents esmenes que fan referència als municipis catalans. En aquest sentit, el president del grup parlamentari, Batet ha destacat que aquests no són uns bons pressupostos perquè no donen resposta a les necessitats reals dels ciutadans de Catalunya. “Ni donen resposta a totes les necessitats dels ciutadans en matèria de fiscalitat, d’educació o de salut; ni serveixen per afrontar els reptes de país, com el desenvolupament econòmic, l’equilibri territorial o per avançar cap a la independència”. També ha ressaltat que “les més de 800 esmenes presentades per al conjunt del país demostren que hi ha una alternativa al tripartit d’Esquerra, PSC i comuns. I aquesta alternativa és Junts per Catalunya”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.