Iban Salvador, nou candidat de Junts a l’alcaldia d’Esplugues
Iban Salvador, nou candidat de Junts a l’alcaldia d’Esplugues

“Cal un ajuntament més proper i accessible”, assegura l’alcaldable.

El candidat reclama “la participació de la gent amb el cor arrelat a Esplugues”

Esplugues de Llobregat té un nou candidat a l’alcaldia. És Iban Salvador, la nova aposta de Junts per al municipi que ha rebut el suport unànime dels militants en una assemblea que es va celebrar el passat 26 de gener.

Salvador lidera un projecte que vol donar importància a les entitats que tenen cura de les persones, a les que promouen la cultura catalana i molt especialment al teixit comercial que “en aquest moments passa moments difícils”.

El cap de la vegueria, Joan Ramon Casals, va destacar la tasca que ha dut a terme Salvador al Parlament de Catalunya en favor de la nova llei de comerç. Salvador va presentar la seva candidatura reclamant “l’essencialitat de construir un programa amb la participació de la gent amb el cor arrelat a Esplugues”.

Iban Salvador, nou candidat de Junts a l’alcaldia d’Esplugues

Iban Salvador
Telèfon/whatsapp: 616474208

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.