Iglesias obre el Congrés del PSOE presumint de la llibertat dels delegats

[Público.es] El secretari d’Organització del PSOE, Marcelino Iglesias, que ha estat l’encarregat d’obrir el 38 Congrés federal del PSOE, ha assegurat que aquest és un conclave «profundament democràtic, de militants lliures, de delegats lliures i democràtics».

En el seu discurs d’obertura de la cita socialista, Iglesias ha negat implícitament les suposades pressions que han denunciat alguns delegats per part dels equips dels candidats a liderar el partit i ha presumit que el PSOE és la força política més democràtica d’Espanya, una afirmació que ha estat rebuda amb aplaudiments pels assistents.

A més, s’ha mostrat segur que en aquest congrés aprofundiran encara més en aquesta democràcia. «Estic segur que sortirem d’aquest congrés amb un partit renovat, més fort i més unit», ha insistit.

El congrés d’aquest cap de setmana és, per a Iglesias, un punt de partida, que servirà per posar a punt al PSOE per exercir l’oposició, però també preparar-li per a «qualsevol contingència que sorgeixi».

La primera tasca dels socialistes, ha recordat, és guanyar el proper 25 de març a Andalusia i a Astúries.

Font: http://www.publico.es

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.