Festa Major del Gall

Festa Major del Gall 14-15-16 & 17 Juliol

Dijous 14 comença la Festa Major del barri del Gall. Ho farà amb la celebració de la final del campionat de dòmino i quatrola, a l’Esplai Muncipal de Gent Gran del barri (16.30 h) i, al parc Pou d’en Fèlix, l’actuació de pallassos i animació infantil amb el grup Los Gabby (18.30 h) i la tabalada de Drums d’Esplugues (20 h).

Divendres 15 es farà un berenar per a la gent gran del barri (17.30 h, a l’Esplai Muncipal de Gent Gran), ball andalús (21 h, parc Pou d’en Fèlix) i correfoc (22h, rambla Àngel Guimerà). També al parc Pou d’en Fèlix es farà el pregó de les festes (22.30 h), ball amb El Trio Platinum (22.45 h i 1am) i exhibició de balls de saló (00.30h).

Dissabte 16 la festa continua amb un campionat de petanca (18 h pistes de petanca c. Lluís Millet) i, al parc Pou d’en Fèlix, ball de bastons (19 h), exhibició de country, dansa moderna, dansa del ventre i dansa polinèsia (20 h), ball de Bollywood (21.30 h) i ball amb l’orquestra Magic (23 h).

Diumenge 17 es fa el final de festa, al parc Pou d’en Fèlix, amb dansa catalana (18.45 h) i havaneres i rom cremat (19.30 h).

Font: www.esplugues.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.