El Consell Comarcal de Comerç ha conclòs la conveniència de fer seguiment de la proliferació de les grans superfícies i centres comercials, i de les negociacions que derivin de la seva implementació amb les administracions locals.

Els BIDs, Districtes de Creixement Econòmic, com a model de gestió han estat presentats i debatuts, en el marc d’un convenient horitzó possible, tot i restar a l’espera d’un marc legal favorable.

S’ha presentat el nou model d’Economia Circular on es busca recuperar les valuoses matèries primes dels envasos, mitjançant la col.laboració entre els agents socials i econòmics, molt especialment amb la intervenció del comerç a peu de carrer.

Avui ens ha visitat el Diputat Isaac Albert qui ha concedit visitar-nos i explicar que és, i quines atribucions té, la Diputació de Barcelona. El Consell ha valorat molt positivament la seva visita i postura d’obertura a la col.laboració.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.