20130117-163741.jpg

​La Sala Puig Coca d’Esplugues presenta des del dia 3 i fins al dia 21 de Desembre, l’exposició: “Esplugues, mon Amour”, de l’artista i amic, Manuel Goicoechea Utrillo (Mago). ​Aquest artista polifacètic i autodidacta, ens presenta en aquesta mostra la seva última producció, una exploració i recopilació dels racons més emblemàtics de la nostra ciutat. Després de gairebé un any de treball, l’exposició la formen 27 quadres, tots ells aquarel·les, i pintades in situ.

​L’obra de Mago, en observar-se no admet la passivitat sinó que incita a un dialeg amb l’espectador.
​La seva visió del paisatge és commovedora, i s’aprecia en les seves obres la dedicació que s’ha posat en cadascuna d’elles. La seva obra es troba emmarcada dins del més pur classicisme, es mostra acollidora, i en les seves pinzellades es deixa notar la signatura d’un gran mestre.
​Xavier Ribó va realitzar la presentació de l’exposició, i tal com s’havia acordat en la junta se socis, va fer lliurament a Mago, de la Medalla d’honor del CADE, pels seus merits i dedicació durant tots aquests anys. Va ser una sorpresa per a l’homenatjat, i no va poder deixar d’emocionar-se, pel guardó rebut.

​La inauguració amb gran èxit i públic i crítica, es va desenvolupar en un ambient festiu i acollidor. Els assistents a la inauguració no van cessar d’elogiar el treball i felicitar a l’autor.
​Mago amb aquesta exposició ha intentat mostrar l’afecte i agraïment, que professa a aquesta ciutat, Esplugues , que eli va acollir tant a ell com a la seva família, ara farà ja 35 anys.
Per molts anys!!​Crònica per: Asun Codina

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.