20130118-082305.jpg

Les noves instal·lacions del Complex Esportiu Municipal Les Moreres funcionen a ple rendiment des del dia 9 de gener. En el primer cap de setmana de competició es disputaràn un total de 18 partits de diferents esports de sala i de totes les edats (7 de futbol sala, 5 de bàsquet, 4 de voleibol i 2 d’handbol).

El CEM Les Moreres serà l’equipament de referència per als entrenaments i les competicions dels clubs d’hanbdbol, bàsquet, futbol sala, voleibol, gimnàstica i patinatge artístic de la ciutat. Això permetrà que el CEM La Plana amplïi la seva funcionalitat com a equipament d’activitats de manteniment físic.

El nou equipament ha costat uns 15 milions d’euros, amb subvencions de l’Àrea Metropolitana, Diputació, Consell Català de l’Esport, Generalitat i Consejo Superior de Deportes. Consta de dos pavellons coberts, de 1.400 i 1.100 metres quadrats i un espai d’entrenament de 800 m2 per a gimnàstica artística. A més, disposa de 5 mòduls de vestidors.

En breu, també obrirà un parquing subterrani amb capacitat per a 172 vehicles.

Font: Ajuntament

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.