Esplugues aprova un pressupost de més de 39 milions per al 2014

20131126-113747.jpg

ESPLUGUES DE LLOBREGAT (BARCELONA), 25 Nov. (EUROPA PRESS) – L’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat tindrà un pressupost de 39,4 milions d’euros per a l’any 2014, un 3% més que el 2013, amb una despesa de 3,8 milions d’euros en inversions.

Els pressupostos, que han sortit endavant amb els vots de PSC i CiU, l’abstenció d’ICV-EUiA i els vots en contra de PP i ERC, preveuen un increment del 9,6% de la despesa en polítiques de dinamització econòmica i del 5,6% en polítiques socials.

L’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, destaca que «s’incrementen les partides dirigides directament a les persones», així com la congelació d’impostos per segon any consecutiu i l’augment de les inversions un 19%, sobretot destinades a la millora de barris i carrers.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.