Campanya de Recollida d'Aliments d'#Esplugues

20131126-230544.jpg

Benvolguts/benvolgudes,

Ja ens apropem al mes de desembre i ja estem activant totes les actuacions que teniem previstes, per la recollida d’aliments d’aquest any:

Campanya de recollida a les escoles.
Campanya als supermercats.
Campanya de recollida d’aliments a les entitats de la ciutat.

Alguns de vosaltres, ja ens heu confirmat la vostra participació però d’altres no. Si us animeu encara hi esteu a temps!!!

Tal i com us vaig avançar en l’últim mail us faig arribar el rètol de la campanya, per tal que el pugueu posar en un lloc visible de la vostra entitat.

La campanya ja es pot inicia durant el mes de desembre i que finalitzi quan vosaltres ho considereu oportú, però compteu que a les famílies els hi donarem els aliments abans del dia de Nadal. Aquells aliments que no els haguem pogut distribuir entre les famílies durant el mes de desembre, ho farem al llarg de l’any.

En quan al llistat dels aliments més necessaris us puc dir que són:

-llet, sucre, oli, galetes, cereals per esmorzar,farina,coserves variades, tomàquet al natural o fregit, fruites en almívar, fruits secs, torrons, polvorons,…

Per altra banda,en quant al transport, estaria bé que ens comuniqueu si vosaltres mateixos els podeu portar a qualsevol de les tres entitats que formen part del Programa, previament les hagueu trucat:

1.-Associació Cristiana d’Ajuda Social Vida. La persona de contacte és Mª Jose, i el seu telèfon és 677.29.96.53
2.-Creu Roja. La persona de contacte és Isabel Corcuera, i el seu telèfon és 93.371.82.02
3.-Caritas. La persona de contacte és Fernanda Rocamora, i el seu telèfon és 616.17.13.27

En cas contrari, seria molt important que ens ho comuniqueu el més aviat possible, per veure si la vostra disponibilitat horària és compatible amb l’horari de la nostra brigada municipal del Ajuntament per anar-ho a buscar.

En definitiva, és molt important que aquella entitat que s’hi adhereixi, ens ho faci saber el més aviat possible.

Moltes gràcies, sé que amb la vostra col·laboració tenim l’èxit assegurat.

Telèfon: 93.371.33.50 ( ext. 2400)
amateomu@esplugues.cat
AJUNTAMENT D’ESPLUGUES

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.