Els VII Jocs Florals d'Esplugues homenatgen el compositor Pere Mañé

focs floralsJa s’ha convocat la setena edició dels Jocs Florals d’Esplugues, un certamen biennal que premia i divulga la poesia escrita en llengua catalana. Els autors interessats a participar-hi poden presentar les seves obres fins al 21 d’abril.

Enguany, els Jocs Florals, que es van instaurar a Esplugues l’any 2003, retran homenatge al compositor i músic sardanista Pere Mañé i Baleta, Medalla d’Or de la ciutat, que pren el relleu a personatges i entitats destacades del municipi com la ceramista Angelina Alós; l’historiador i dramaturg Joan Brillas; l’instaurador dels Jocs Florals a Esplugues, Pascual Juan; o la Societat Coral Centenària La Coloma, protagonistes d’edicions anteriors.

Els premis, dotats amb 400 euros i que es faran públics en l’acte que tindrà lloc a la Biblioteca Pare Miquel el 26 de maig, són els següents:

– «Flor Natural», a la millora composició poètica de tema lliure.
– «Englantina d’Or», al millor poema de tema patriòtic, històric o cívic.
– «Viola d’Or i Argent», a la millor composició de tema religiós, espiritual o moral.
– Dos premis especials per als millors poemes en llengua castellana i anglesa.
– Premi «Ciutat d’Esplugues», a la millor obra inspirada en la ciutat.

Podeu consultar tots els detalls de la convocatòria a l’enllaç següent:

VII Jocs Florals

Font: www.esplugues.cat

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.