El projecte d’obres de construcció del nou CAP Lluís Millet, a licitació el 2022

El Departament de Salut de la Generalitat té previst licitar aquest any la redacció del projecte d’obres del nou ambulatori per al barri Centre d’Esplugues, que substituirà l’actual CAP Lluís Millet.

Així ho han confirmat a l’alcaldessa Pilar Díaz en una reunió celebrada ahir dijous a l’Ajuntament d’Esplugues amb la secretària d’Atenció Sanitària i Participació, Meritxell Budó, i la gerent de la Regió Sanitària Metropolitana Sud del Servei Català de la Salut, Gemma Valeta. Alhora, es va acordar que l’Ajuntament iniciarà els tràmits per canviar el planejament urbà del solar i poder cedir el terreny on s’ha de construir aquest nou edifici.

La previsió és que abans de l’any 2028 el nou ambulatori estigui construït en uns terrenys del carrer Nou, al costat del parc Pou d’en Fèlix, a poca distància de l’actual CAP. El nou equipament es construirà tenint en compte el creixement de població previst al municipi en els propers anys, amb l’objectiu de garantir un servei òptim i de la màxima qualitat a tota la població.

Durant la mateixa reunió, l’Ajuntament també es va comprometre a cercar un solar pròxim al CAP Lluís Millet que es posarà temporalment a disposició de la Generalitat de Catalunya per tal que Salut hi instal·li un mòdul annex amb la finalitat d’ampliar l’espai disponible per a consultes fins que el nou edifici estigui construït. És previst que la Generalitat liciti aquest nou mòdul el primer trimestre d’enguany.
L’alcaldessa Pilar Díaz ha declarat que «La construcció del nou CAP Lluís Millet és una reivindicació històrica de la nostra ciutat i celebrem que aquest any comenci el compte enrere perquè sigui una realitat. La Generalitat tindrà tota la nostra col·laboració, però necessitem que aquest primer compromís vingui acompanyat també d’un calendari real i inamovible de les següents fases».

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.