L’Ajuntament ha començat les obres per convertir la sala polivalent en un modern auditori amb més de 160 butaques. Els treballs inclouen també millores acústiques, lumíniques i d’eficiència energètica

L’Ajuntament d’Esplugues ha iniciat fa unes setmanes la reforma de la sala polivalent del Casal de Cultura Robert Brillas, el principal equipament cultural municipal de la ciutat. L’actuació té com a objectiu modernitzar la sala de la planta baixa –on se solen fer representacions teatrals i conferències, entre altres activitats– i dotar-la de 166 butaques davant l’escenari, que substituiran les cadires que fins ara havia de fer servir el públic.

En una primera fase es pujarà el nivell del paviment uns 30 centímetres per millorar la visibilitat de l’escenari. Les obres actuals permetran també millores acústiques, amb revestiment de la sala.

L’edifici, a més, disposarà d’un sistema d’il·luminació eficient energèticament que permetrà ajustar l’encesa de llums que requereixi l’ocupació efectiva de la sala, així com aprofitar la llum natural. També s’incorporen millores d’eficiència energètica pel que fa al sistema tèrmic i de ventilació. A més, es reformaran els vestidors de la planta subterrània.

Aquests treballs, amb un pressupost de prop de 400.000 euros, està previst que finalitzin a l’estiu. Posteriorment, s’instal·laran les butaques, que formen part d’un sistema de grades retràctil, així com l’equipament audiovisual i escènic de la sala. Aquesta fase està actualment en procés de redacció.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.