Josep González, distingit president d’honor de PIMEC

González, que fou president de l’entitat durant 30 anys, també rebrà la Medalla d’Or al Mèrit, que li serà lliurada en el marc dels pròxims Premis Pimes.

Josep González ha estat distingit president d’honor de PIMEC. En el marc de l’Assemblea General de la patronal, celebrada ahir a l’Auditori Axa de Barcelona, s’ha aprovat que l’expresident de l’entitat també rebi la màxima distinció d’honor amb la Medalla d’Or al Mèrit, que li serà lliurada en el marc dels pròxims Premis Pimes, com a agraïment i reconeixement a la feina feta, la dedicació, la implicació i el compromís del president sortint, que ha permès situar PIMEC com la casa gran de les pimes i els autònoms de Catalunya.

“He dedicat tota la meva vida a les persones autònomes i les pimes i a la defensa dels seus interessos. Estic satisfet de la feina feta, avalada per un fort creixement de l’entitat i una bona evolució econòmica, tot havent generat un patrimoni propi rellevant amb 19 seus i delegacions i constituït una fundació social”, ha explicat Josep González. Així mateix, ha remarcat que les patronals “són entitats al servei dels seus socis i que no han de ser entitats polítiques, tot i que han de col·laborar a que es facin bones polítiques empresarials”.

D’altra banda, l’expresident de la patronal i actual president de la Fundació PIMEC ha destacat que l’organització empresarial “és una entitat líder en socis col·lectius i individuals i amb una rellevant representativitat com a agent social, després d’aconseguir el merescut 50% de representació a les institucions catalanes, i a nivell internacional com a membre d’SME United amb seu a Brussel·les”. A més, fent un repàs de la seva trajectòria, ha recordat que en l’àmbit estatal s’ha impulsat la Plataforma Pymes i la Plataforma Multisectorial contra la Morositat, entre altres fites aconseguides.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.