Dia de la Moto Activa d’#Esplugues: Copa Catalana de Trial per a Nens, Trofeu Diputació de BarcelonaUn any més, animats per la bona acollida dels participants, públic i ambient trialer de l’edició anterior del Dia de la Moto Activa d’Esplugues, us volem convidar en aquesta novena edició, el proper 12 de març, que celebrem amb un caire molt festiu al bosquet de darrere l’ajuntament d’Esplugues, on hem preparat unes noves zones espectaculars.

El IX Dia de la Moto Activa d’Esplugues d’enguany inclou dins el seu programa l’organització d’una prova oficial del Campionat de la Copa Catalana de Trial per a Nens i Nenes, com així mateix el Trofeu Diputació de Barcelona on gaudirem de la presència de les noves promeses del trial, amb motos tant amb motor de gasolina com elèctriques, que sorprendran a petits i grans amb les seves habilitats per superar sense problemes les dificultats de les zones.

Tot l’equip del Moto club Esplugues, en col·laboració amb el Grup Ossa Acció, i el recolzament de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat i dels col·laboradors, estem treballant per què tant els més joves, como els que ja no ho som tant, trobem un entorn, on el públic, els pilots, les motos, les zones de trial i el color de les cintes facin d’aquesta trobada motorista un dia màgic i inoblidable.

Per informació i inscripcions a la Copa Catalana de Trial per a Nens, cal adreçar-se a la Federació Catalana de motociclisme o al Moto club Esplugues. 

Us esperem a tots.
Alba Ribó​Xavier Ribó

Directora de la Cursa​President

​MOTOCLUB ESPLUGUES

​Mòbil: 640 016 450

​e-mail: xavieribo@yahoo.es

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.