image_large

Fa dos anys va començar un cicle d’activitats que en aquest temps s’ha consolidat: la Jugatecambiental al parc de Can Vidalet, pensada per descobrir millor el parc i gaudir-lo en família. El que va començar amb algunes activitats en èpoques de primavera i tardor, ha passat a ser un programa d’activitats que inclou pràcticament tots els diumenges de febrer a maig i de setembre a novembre. Es tracta de jocs per divertir-se i explorar, itineraris o tallers, sempre sota la guia d’educadors ambientals, i cada setmana giren al voltant d’una temàtica diferent: des de prendre consciència dels animals que poden viure a l’estany fins a conèixer els arbres singulars que hi ha al parc o aprendre a fer un kit de supervivència.

L’any passat, prop de 800 persones van assistir a les 24 activitats que es van fer. Però mentre la mitjana d’assistència a les activitats de primavera (finals de febrer – principis de juny) va ser de 25 persones, la de les sessions de tardor (mitjan setembre – finals de novembre) va arribar a les 41, la qual cosa mostra que el projecte té cada vegada més bona acollida. D’entre totes, va destacar l’activitat Aigua neta!, sobre els diferents processos de depuració de l’aigua, amb 70 assistents.

Per al primer semestre d’enguany ja s’han programat 14 activitats, que van començar el 19 de febrer i que es perllongaran fins al 28 de maig. Durant els mesos de febrer i de març, ja hi han participat 186 persones.

Font: www.esplugues.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.