[23-F, manifestació, Barcelona]: Nosaltres no robem, nosaltres no devem, nosaltres no paguem!

dd6a8829eb4ed4a125e57aae478c7a0a_XL

Totes les “Marees” i Col.lectius Socials convoquen a la ciutadania a participar a la gran manifestació del 23F contra el Cop d’Estat dels Mercats i el Poder Financer: Nosaltres no robem, nosaltres no devem, nosaltres no paguem.

#23 F:JUNTES PODEM!

Nosaltres no robem, nosaltres no devem, nosaltres no paguem.

Totes les “Marees” i Col.lectius Socials convoquen a la ciutadania a participar a la gran manifestació del 23F contra el Cop d’Estat dels Mercats i el Poder Financer: Nosaltres no robem, nosaltres no devem, nosaltres no paguem. Més de 50 ciutats de tot l’estat se sumen a la mobilització que es va iniciar sota el nom de “Marees Ciutadanes Unides, juntes ho podem tot”.

A Barcelona s’han establert les següents columnes i recorreguts (trobada a les 17 hores en cadascun dels punts):

Columna Antirepressió:

Pg. Gràcia/ Casp- C/Consell de Cent- Pg. SantJoan- C/Diputació (aturada davant la conselleria d’interior)- Pg. Gràcia- Pl.Catalunya.

Columna Laboral:

C/ Marques de Camposagrado/C/ Compte Borrell- Ronda de Sant Antoni- C/ Compte d’Urgell- Gran Via- Pl. Universitat- C/Pelai- Pl. Catalunya.

Columna pels Drets Socials i Serveis Públics:

Plaça de Pau Vila- Pg.Joan de Borbó- Pl. de Pau Vila- Pla de Palau- Pg Isabel II-Via Laietana- C/Jonqueres- Pl. Urquinaona- Ronda Sant Pere- Pl. de Catalunya.

A les 18’30 hs. se sortirà de Plaça Catalunya/ Portal de l’Àngel per anar a la Plaça de Sant Jaume per Via Laietana tots plegats.

En aquests links podeu trobar més información i les convocatòries d’altres ciutats del territori i les de tot l’Estat així com d’altres informacions:

http://mareaciudadana.blogspot.com….

https://www.facebook.com/pages/Mare…

#23F fem-los fora

#23f juntespodem (twitter)

Hi ha alternatives, hi ha solucions i les volem Ja!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.