Xerrada sobre l'ablació femenina als '30 anys de l’Associació de Dones de la Plana'. #esplugues

20140327-122557.jpg

El dissabte 1 de març, a la sala d’exposició del Robert Brillas, l’ASSOCIACIÓ DE DONES DE LA PLANA dintre dels actes de celebració del seu 30è Aniversari (1984 – 2014), projectava el llargmetratge “FLOR DEL DESIERTO” del director Sherry Hormann (AKA Sherry Horman) y protagonitzada por Liya Kebede, Sally Hawkins, Craig Parkinson. Al finalitzar el film s’inicià el cinefòrum prenen la paraula la Dra. Montserrat Curucelaegui, ampliant i donant contingut al greu problema de l’ablació femenina, i la seva presència el món, i aportant els seus coneixements sobre aquest fet en el nostre continent Europeu i sobre tot donant una visió del que esta passant a casa nostre, aportant possibles solucions. La seva va ser tota una mostra de coneixements davant tots els presents, i posteriorment va respondre a una roda de preguntes sorgides vers el tema.

20140327-122814.jpg
La Dra. Montserrat amb el ram de flors amb que fora obsequiada al finalitzar l’acte; conversant amb les assistents a la seva exposició sobre aquest problemàtic tema.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.