@CiuEsplugues: Fòrum Econòmic i Social. #esplugues #ciu #política

20140328-160757.jpg


Un primer pas cap a un Fòrum Econòmic i Social

Volem millorar els mecanismes de participa- ció ciutadana en la planificació a mitjà i llarg termini. Així doncs, CiU i PSC vàrem acordar que es convidaria tots els agents socials rellevants a participar en el procés de presa de decisions de les inversions destinades a millorar els nostres polígons industrials.

S’inclourà tant els òrgans de direcció de les empreses dels polígons com els sindicats. És a dir, s’adequarà un fòrum per escatir quines són les actuacions prioritàries, deliberar-ne i retre comptes de les decisions preses. Ben a prop d’Esplugues hi ha exemples d’aquesta cooperació, com és el Consell de Seguiment de la Crisi Econòmica de Molins de Rei, en funcionament des del 2012 i que aplega des de PIMEC, la Unió de Botiguers, les patronals i sindicats, fins a les AAVV, Càritas i la Creu Roja. Aprenguem-ne!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.