V caminada de resistència #Esplugues - Montserrat

20140718-140106-50466513.jpg

L’11 d’octubre d’enguany es realitzarà la cinquena edició de la caminada de resistència Esplugues-Montserrat.

Aquesta caminada és en una activitat esportiva individual i no competitiva on hi pot participar qualsevol persona motivada per realitzar aquesta ascensió clàssica al Monestir de Montserrat des de la vila d’Esplugues. L’activitat és oberta a tothom però és recomana als participants una condició física adequada per enfrontar-se als 54 Km del recorregut, que en gran part es desenvolupa durant la nit.

La caminada, organitzada pel Grup excursionista GELADE de L’Avenç d’Esplugues en aquesta edició manté el recorregut de l’anterior edició caracteritzada per evitar al màxim les pistes asfaltades, optant per camins de terra més feréstecs i agraïts als peus dels participants.

Per a incentivar la participació, en el procés d’inscripció es poden formar equips a partir de 5 participants amb un descompte. Com en altres ocasions, la caminada disposarà d’avituallaments sense gluten aptes per als participants celíacs que ho sol·licitin prèviament.

La caminada començarà el dia 11 d’Octubre 2014 a les 18:00 a la pista de L’Avenç, i el control d’arribada es tancarà el 12 d’octubre a les 12:00 del migdia.

Per a més informació i inscripcions podeu visitar el web de GELADE (http://www.gelade.cat/p/em.html) o el local de GELADE els dimarts de 21:30 a 23:00 (entrada per la pista del Centre Cultural l’Avenç).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.