Universitat progressista d'estiu

Universitat progressista d'estiuLa Universitat  Progressista  d’ Estiu de Catalunya (UPEC), que se celebrarà a Barcelona del 4 al 8 de juliol sota el lema “Resistències”, destinarà la seva VII edició a buscar alternatives socials a la gestió de la crisi a Catalunya i a recuperar una política que considera «segrestada» pels poders polítics i financers.

El rector de la UPEC, Jordi Serrano, ha detallat en un comunicat que les jornades giraran entorn dels fonaments de l’esquerra, les fronteres socials, els diners, el futur, així com un present de resistències i un futur d’alternatives a les retallades socials i la deconstrucció del sistema de valors i drets defensats per la democràcia.

Així mateix, ha lamentat la cancel·lació total de les subvencions per part del Govern, al que ha emplaçat a reconèixer la pluralitat d’opcions  en referencia  al  pensament d’esquerres  a Catalunya.

El programa inclou la participació de la exconsellera de Salut de la Generalitat, Marina Geli; el president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres; el professor emèrit de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Antoni Serra  Ramoneda, i l’exsecretari general de CC.OO. Antonio Gutiérrez Vegara, entre uns altres.

Els premis  UPEC  2011 recauran en la Plataforma d’afectats per les hipoteques, les comissió organitzadora de l’homenatge a la Generació TOP i a l’historiador Josep Fontana.

Font: Europa Press Catalunya

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.