Una volada per la mitologia antiga per Manuel Goikoechea Utrillo (Mago)

“METAMORFOSIS DE PUBLIO OVIDIO NASÓN”

Jornades Culturals del CADE: 13-12-2011

Manel Goicoechea i Utrillo, partint d’un fil narratiu propi i sòlid, bastit sobre elements enganyadorament anecdòtics, aconsegueix introduir-nos en aquest món, gracies a un acurat treball de síntesi, en expressió clara i deliberadament fresca i amb un to íntim que s’adequa perfectament amb l’antiga mitologia grega.

Amb aquet viatge al Olímpic, més enllà de nodrir la  imaginació amb elements i personatges fantàstics i fabulosos, pot configurar-ne també en una encertada al•legoria del curs existencial del home i les seves creences.

Aquesta activitat és de les que t’agradaria ampliar i comentar al finalitzar la conferencia, però el temps era temps, de manera que en guardarem un bon record, i ens quedarem amb els nostres nous coneixements més enllà de lo quotidià.  

Xavier Ribó

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.