Rally Motor Baix Clàssic 2011

Rally Motor Baix Clàssic 2011

El passat 18 de desembre, el MCE va realitzar la X Trobada de motos clàssiques.

Un any més, aquesta trobada va agrupar una multitud de motocicletes d’arreu de la Provincia. Totes elles formen part de la nostra història del motociclisme; a més, amb la celebració del 50é aniversari de la marca Montesa, icona durant molts anys en el nostre municipi, i els 40 anys de la conquista per par de la marca OSSA del Campionat d’Europa, es va comptar amb la presència dels fidels incondicionals amb aquesta marca: el Grup Ossa Acció amb Aliseo Balada al cap devantd’aquesta secció.

 La realització d’aquesta prova es va produir dintre el context de les Festes d’Hivern d’Esplugues, fet que ens va permetre gaudir d’una major expectació per part dels nostres conciutadans, sent molt notable durant el transcurs del circuit urbà.
 
 La trobada va consistir amb una recepció davant de la Casa de la Vila. Posteriorment es va dur a terme el circuit urbà que recorria el conjunt del nostre municipi passant pels enclavaments més importants d’aquest, permeten a la ciutadania observar unes motos que com molt bé expressa la seva categoria, són peces de museu.
 
 Amb la finalització del circuit a la Rambla del Carme, el lloc ideal per exposar aquets volits d’antany, el regidor de barri va ser-hi present des del inici a l’Ajuntament fins a la mateixa Rambla. Es van repartir recordatoris als 62 inscrits, els quals finalitzada la concentració van gaudir amb un petit refrigeri per tal d’amenitzar el matí, mentre que veïns del barri atrets per la celebració, es van apropar per gaudir del expectacle d’aquestes motos i d’informar-se sobre aquest món d’historiques dins de les motos.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.