20120312-155640.jpg

20120312-155646.jpg

20120312-175619.jpg

Durant les darreres cinc setmanes els associats de la Unió de Botiguers han tingut la possibilitat de cursar un curs pilot de técniques de venta. Els curs s’ha impartit els dilluns, al Puig Coca de 15:30 a 17:00 hores.

Representants de la UBCE ens manifesten la seva satisfacció per la bona acollida de la formació gratuïta que, amb la col.laboració del departament de comerç de l’Ajuntament, han pogut posar a disposició dels seus socis i ens expressen la voluntat de posar en marxa cursos molt més específics aviat.

En Josep Lluís, el mestre, ens parla sobre la bona experiència obtinguda amb els alumnes d’Esplugues donada la seva voluntat participativa i ganes de vendre més, i la regidora de comerç, Maria Mena, agraeix la voluntat de la Unió de Botiguers per incidir en la millora i la qualitat del teixit comercial d’Esplugues, i dedicacióla dels alumnes comerciants que han cursat els estudis.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.